Podijelite

Plavi orkestar – jedan od najpopularnijih glazbenih sastava regije i istinska koncertna atrakcija u sklopu turneje Everblue dolazi u Split. Legende će održati koncert u Spaladium Areni 12. listopada 2018. Napokon!

Prošlo je više od 30 godina da ovaj iznimno popularan bend nije nastupio u Splitu! Kultni bend je na ovoj Everblue turneji rasprodao sve dvorane gdje je nastupao između ostalog prošlog prosinca raspametio je publiku u ljubljanskoj areni Stožice i zagrebački Dom sportova.

Ulaznice za splitski koncert bit će puštene u ponedjeljak 16. srpnja 2018. u sustavu Adriaticket po cijeni od 110 kuna za parter i 140 za tribine. Ali, povodom proslave ulaska Hrvatske u finale SP organizatori, Arena i bend su odlučili nagraditi fanove benda jeftinijim ulaznicama: tako da će iste moći nabaviti po cijeni 90 i 120 kn svi oni koji se prijave na Facebook stranicu Spaladium arene na kojoj će biti sve informacije vezane uz koncert…

– Bilo je krajnje vrijeme da dođemo u Split, predugo nismo ovdje svirali i stoga je jasno da nam je baš drago da napokon dolazimo u Spaladium Arenu – kažu uglas članovi Plavog orkestra.

Kroz plodove proteklog rada Plavci i dalje uživaju neupitnu popularnost, a nizom hitova, poput “Od rođendana do rođendana”, “Suada”, “Bolje biti pijan nego star”, “Ako su to samo bile laži”, “Sava tiho teče”, “Goodbye Teens”, “Kaja”, “Odlazim” i mnogih drugih, osigurali su da se fenomen kultne skupine, koja je već doživjela nekoliko glazbenih vrhunaca, nastavi i danas.Kritičari smatraju da je bend jedan od najvećih kulturnih fenomena osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća, i danas blizak starijim i mlađim generacijama.

Plavci su do sada izdali 7 albuma koji su prodani u ukupnoj nakladi od preko 5 milijuna primjeraka, a svijet su obišli već nekoliko puta uz više od 4500 održanih koncerata.Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime