Veliki koncert Crvene jabuke održan je sinoć, 14. kolovoza 2019. u Ljutoj kao centralni događaj programa „Zajedno za Ninu“. Uz Crvenu jabuku nastupio je konavoski rock bend Bjelouška i DJ Lucas.

Veliki broj ljudi  prisustvovao je koncertu. Sportski tereni malonogometnog igrališta u Ljutoj bili su ispunjeni do posljednjeg mjesta. Organizatori su pripremili bogatu lutriju, a cjelokupni prihod namijenjen je za potrebe Nine Đivanović, koja je i sama bila prisutna na koncertu i sa publikom pjevala zajedno do dugo u noć.

Iz organizacijskog odbora „Zajedno za Ninu“ zahvaljuju se brojnim volonterima koji su pomogli u realizaciji ove dobrotvorne večeri.

Inicijativa „Zajedno za Ninu“ nastavlja se i dalje. Sve osobe i poduzeća mogu i dalje vršiti uplatu na žiro račun Nine Đivanović, te iskazati svoje veliko srce i time pomoći u njezinom liječenju.

Više informacija o ovom događaju i drugim aktivnostima kao i podatke o uplati novčanih donacija na Ninin račun potražite na web stranici i na Facebook i instagram profilu “Zajedno za Ninu”.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime