Podignuta je optužnica protiv 23-godišnjakinje zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, priopćilo je Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

U priopćenju stoji da se 23-godišnjakinji stavlja na teret da je 20. listopada 2019. u 1:25 sati pod utjecajem alkohola upravljala osobnim automobilom marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka kolnikom Ulice 4. gardijske brigade u Kninu te je skrivila prometnu nesreću, a policija je na mjestu događaja utvrdila da je bila pod utjecajem alkohola te joj je izmjereno 1,36 promila alkohola u krvi.

Zbog apsolutne nesposobnosti za sigurnu vožnju 23-godišnjakinju se tereti da brzinu kretanja nije prilagodila situaciji da joj kod kućnog broja 50 predstoji savladavanje nepreglednog zavoja ulijevo, zbog čega je ulaskom u zavoj izgubila kontrolu nad automobilom te je došlo do njegovog zanošenja i izlaska izvan kolnika, udara prednjom stranom u stablo od kojeg se automobil odbio i zaustavio na nogostupu. U prometnoj je nesreći putnik u tom vozilu zadobio osobito tešku tjelesnu ozljedu od koje je preminuo istog dana u KBC-u Split, piše Šibenik IN.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime