PAŽANIN OTVARA LUKSUZNI RESTORAN U SPLITU “Vrhunska hrana s vrhunskim pićima, veseli me ambijent koji će imati”

"Sve je pri kraju, u realizaciji. Čekamo da nam daju blagoslov, da otvore restorane. I onda krećemo"

U Splitu se ovoga tjedna snimala beauty kampanja, a ondje je ekipa RTL-a zatekla i neka dobro poznata lica koja su podijelila i nekoliko ekskluziva.


U jednom splitskom salonu ljepote ekipa Exkluziva srela je i chefa Ivana Pažanina. I on se, baš kao i mnogi, podvrgnuo tretmanima ljepote.

“Bila je ta krvna plazma koju smo radili da malo oplemenimo kosu, odlična stvar na prirodnoj bazi gdje se vadi krv. Trudim se i ovo malo kose što imam da to malo osvježim, da pojačam”, kroz smijeh otkriva jedan od članova žirija popularnog showa Tri, dva, jedan – kuhaj!

Na proljeće u Splitu otvara vlastiti restoran.

– Priprema se jedan lipi projekt, jedna lipa posebna atmosfera potrebna ovom gradu, a to je vrhunska hrana s vrhunskim pićima, cili ambijent i muzika… Sve je pri kraju, u realizaciji. Čekamo da nam daju blagoslov, da otvore restorane. I onda krećemo.

To je ono posebno što me veseli, a to je samo ambijent restorana, sami taj šušur koji će se događati. Stvarno Splitu želim pružiti poseban gastronomski “touch”, na jedan lagani i opuštajući način – najavio je Pažanin.


 Moja reakcija na članak je...
Vau
82
Haha
21
Hagić
15
Hmmm
15
Plač
6
Grrr
16
Molim?
29

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime