Pažanin dobio potpuno sirov kolač: Nakon tijesne borbe, Ivan i Ivan napustili show

"Špiček nam je dao crveni karton“, kazao je Ivan Klaić kojem je bilo žao što napušta show

U četvrtak navečer održao se još jedan napeti kulinarski dvoboj na setu RTL-ovog showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ u kojem su dečki izvukli deblji kraj, a djevojke slavile pobjedu.


Ana i Katarina te Ivan i Ivan trebali su skuhati pet degustacijskih sljedova u 75 minuta, a za to im je žiri zadao poveći popis namirnica. Kao i u svakom dvoboju, parovima su mogli pomagati ostali članovi ekipe, a djevojke su pobijedile u timu pa su im Karmen i Marina smjele pomoći i u samom kuhanju jela.

„Drago nam je što su nas cure odabrale, iako nam je to velika odgovornost“, priznale su Međimurke koje su se osjećale kao da su i one u duelu te su se potrudile maksimalno olakšati kolegicama. Jednako tako i muški je tim pomagao Ivanu i Ivanu, iako su oni međusobno minimalno komunicirali.

„Definitivno se nismo u potpunosti uklopili kao par“, kazao je Ivan Živković koji je odlučio kako je najbolje da svatko od njih sam priprema svoje jelo.


Kada je krenulo kušanje, parovi su se predstavili s domaćom tjesteninom s kozicama, povrtnom juhom, pohanim palačinkama, pariškim odreskom i pomfritom te kolačem od šljiva. Cijelo vrijeme vodila se tijesna borba od bod ili dva razlike, ali djevojke su nešto više oduševile Tomsilava Špičeka pa su zato dobile i bolje ocjene. Nakon degustacijskog menija Ana i Katarina imale su ukupno 38 bodova, a dečki 34.Špiček nam je dao crveni karton“, kazao je Ivan Klaić kojem je, naravno, bilo žao što napuštaju show, ali oba su Ivana bila svjesna da su cure u ovom izazovu bile malo jače.

„Sva su jela bila bolja od naših i sve super, ali ocijeniti sa 9 nešto što je bilo sirovo – nije u redu“, komentirao je Živković i pritom se osvrnuo na kolač od djevojaka koji je Špiček nagradio s devetkom, a Ivan Pažanin je dobio potpuno sirov kolač.

Tako su dečki ostali kratki za još jedan par u timu, a hoće li u idućem tjednu opet biti postignuta ravnoteža, pratite u novim epizodama showa od ponedjeljka do četvrtka u 21:15 sati na RTL-u!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime