Zajednica utemeljitelja HDZ-a dr. Franjo Tuđman Splitsko-dalmatinske županije organizira predstavljanje knjige “Šeks. Politička biografija” autora Ivice Miškulina. Knjigu će predstaviti doc. dr. sc. Ivica Miškulin, izvanredni profesor na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Zagrebu, akademik Davorin Rudolf i Vladimir Šeks.

Knjigu o političaru koji je u politici aktivan stalno od stvaranja nezavisne Republike Hrvatske objavila je zagrebačka nakladnička kuća Alfa.

Predstavljanje knjige će se održati u srijedu, 8. svibnja 2019. godine u 19 sati, u palači HAZU-u (Palača Milesi), Trg braće Radića 7, u Splitu.1 KOMENTAR

  1. ŠEKS ,RATNI ZLOČINAC SLAVONIJE I BARANJE.
    O TUĐMANOVOM VOJNOM GUVERNERU ZA SLAVONIJU I BARANJU!!!
    KADA ĆE JEDNOM OSVANUTI DAN DA PROČITAM DA JE OVAJ NOTORNI ZLOČINAC ZAPRT I DA MU SE USKORO SUDI ZA RATNI ZLOČIN NA PODRUČJU SLAVONIJE I BARANJE GDJE JE KOORDINIORAO PROTJERIVANJE I UBIJANJE SVIH DRUGIH I DRUGAČIJI , A POSEBNO MU SE TREABA STAVITI NA TERET MERČEPOVO UBIJANJE I PLAJČAKNJE GRAĐANA SRPSKE NACIONALNOSTI U VUKOVARU , JER JE ON BIO GLAVNI VOJNI I CIVILNI STEPINČEVSKI ,TUĐMAN -ŠUŠKOV CERIBAŠA NA TOM PODRUČJU VLADANJA ,ODNOSNO ANARHIJE, ZBOG ČEGA JE I USLIJEDIO ONAJ POKOLJ MEĐU SUKOBLJENIM USTAŠAM I ČETNICIMA ILI KATOLIČKIM KRIŽARIMA I SVETOSVSKIM BRADATIM ,KRVOLČNIM SPODOBAMA. A SUŠTINA TOGA SUKOBA BILA JE REINKARNIRATI STEPINČEVU BOŽJU DRŽAVU, NA JEDNOJ STRANI A NA DRUGOJ STVORITI VELIKU SRBIJU ,A BOSNU PODIJELITI KAO PRAVI NACISTIČKI OKUPATORI,TE JE TUĐMAN , PO ONOM STEPINČEVOM RECEPTU I AMANETU STVORIO KATOLIČKO-LUBURIČEVSKU SATRAPIJU HERCEG POSKOČIJU ZBOG KOJIH SU VEĆ 6 ZLIKOVACA NA SUDU U HAGU OSUĐENI NA DUGOGODIŠNJE KAZNE.OVO SVE GOVORIM I PIŠEM JER SAM ,VELIKI DIO TIH ZLOČINA SAZNAO IZ TJEDNIKA =FERAL-TRIBUNE= I=HRVATSKE LJEVICE=A POSEBNO SAM MNOGE POJEDINOSTI SAZNAO IZ KNJIGE ,NOVINARA DRAGE HEDLA.SVI OVI IZVORI SU BILI DOSTUPNI JAVNOSTI PA I MENI ,O ČEMU SAD PIŠEM. I ZATO MI NIJE RAZVIDNO ,ŠTA RADI NAŠE PRAVOSUĐE ,JEL MOŽDA TREABAJU UPOZORENJA IZ HAGA KAO ŠTO SU SKORO PRIMILI BOSANKO-HERCEGOVAČKI SUDOVI ,JER NISU PROCESUIRALI KATOLIČKE ZLOČINCE,LUBURIČEVCE ,ZA ONE LOGORE KOJE SU IMALI PO CIJELOJ HERCEG -TUĐMANIJI.PA O ČEMU ĆE NAS ,TUĐMAN-KAPTOLSKI ,INKVIZITOR ,ŠEKS INFORMIRATI U SVOJOJ KNJIZI ???.NARAVNO ,U NJOJ SE ,SA SIGURNOŠĆU MOŽE NAĆI SVE ONO PRILAGODLJIVO KULTU DOMOINSKOG RATA I NJEMU SA,TUĐAMN-KAPTOSKOM ALAŠOM INKVIZITORA.JOŠ ĆE NAM SERVIRATI HEROJSTVO TE ZLOČINAČKE SKUPINE NA ČELU SA TUĐAMNOM ,KOJI JE KAO OSUMNJIĆENIK -OKRIVLJENIK TREBAO ZAVRŠITI U HAGU. NADAM SE DA ĆE SUDSTVO HRVATSKE NAĆI ILI SMOĆI SNAGE DA TOG KATOLIKČO-KRVOLOČNOG DRIPCA OSUDE ,IMAJUĆI U VIDU SAMO GLAVAŠEVO I MERČEPOVO PONAŠANJE ,TIČUĆI SE IZVOĐENJA GRAĐANA IZ NJIHOVI KUĆA I USMRĆIVANJE NA LUBURIČEVSKI NAČIN.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime