Ova najskuplja zaštitna maska na svijetu napravljena je od preko 3 tisuće dijamanata

Cijena - prava sitnica


Američki brend Jacob & Co. poznat je po izradi skupocjenih satova, ali i nakita. Njihovi satovi izgledaju zaosta posebno, a svaki unutar sebe ima zaseban svijet kao što su na primjer duga izrađena od dragog kamenja, minijaturni kasino rulet ili čak cijeli sunčev sustav. Teško da se riječima može opisati to savršenstvo gdje ne možeš od prve ni primijetiti sve sićušne detalje. Kad je nakit u pitanju, i ti primjerci obiluju dragim kamenjem.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACOB & CO (@jacobandco)

No, ono zbog čega se u posljednje vrijeme priča o ovom brendu je zaštitna maska. Dizajnirao ju je Jacob Arabo, a stvorio ju je tim stručnjaka za plemenite metale, a pravo je oličenje luksuza jer je napravljena od čak 3 040 dijamanata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACOB & CO (@jacobandco)

Težina joj je 156,9 grama te je u potpunosti ručno izrađena, a napravljena je kao mreža od bijelog zlata koja daje efekt prave tkanine kako bi se napravila svilenkasta mreža koja prekriva lice. Iako se misli da je samo ona dovoljna kao zaštitna maska to zapravo nije istina, ona je više kao dodatak preko prave zaštitne maske.

Maska se može kupiti samo u trgovini brenda koja se nalazi u Dubai Mallu, a cijena joj je nevjerojatnih 250 tisuća američkih dolara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACOB & CO (@jacobandco)

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
4
Hagić
1
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime