Otvorio teretanu, stigla policija: Prevaren sam, nikome ne vjerujem

Isto je krenuo najavljivati još u nedjelju, otkad mu policija stoji pred vratima


Andrija Klarić danas ujutro otvorio je vrata svoje teretane Quantum Premium Gym na zagrebačkoj Trešnjevci, piše Index.


Isto je krenuo najavljivati još u nedjelju, otkad mu policija stoji pred vratima.

Od danas u Hrvatskoj kreće blago popuštanje mjera u dva segmenta. Učenici osnovnih škola vraćaju se na nastavu te se dozvoljavaju treninzi na otvorenom.

Terase kafića i restorana ostaju zatvorene, baš kao i teretane te sportski centri. No nekim vlasnicima teretana je prekipjelo i odlučili su otvoriti svoja vrata. Jedan od njih je i Andrija Klarić.

“Nikome više ne vjerujem, prevaren sam”

Klarić je jutros poručio da je od prvog lockdowna protiv mjera jer su one do tada bile više nego primjerene. Dodao je da je pratio brojke u studenom i prosincu te ustvrdio da su one padale što je bio pokazatelj da su mjere bile nepotrebne.

Također je poručio da je prevaren i da više nikome ne vjeruje, a pogotovo da će mu za 15 dana biti dozvoljeno otvoriti teretanu. Klarić je dodao da je premijer Plenković izgubio kredibilitet te da je zatvaranje bilo potpuno nepotrebno i nije imalo efekta.Objava na Fejsu

Informaciju o otvaranju objavio je na svom Facebooku.

“Maksimalni broj polaznika po terminu je 12 (10m2 po osobi). Obavezno nošenje maske do svlačionice, a vježbamo bez. Sve ostale epidemiološke mjere su kao do 26. studenog 2020. Članarina je 400 kuna mjesečno za tri puta tjedno i 500 kuna za četiri i više puta”, objavio je Klarić na Facebook stranici svog sportskog centra.Na Facebook stranici Otvorite teretane i fitness centre u Hrvatskoj sinoć je objavljen post u kojem piše kako policija stoji ispred teretane Quantum Premium Gym.

“Država maltretira, a policija već dežura ispred vrata gyma na Trešnjevci koji je javno pozvao svoje članove i sve ostale na vježbanje 1.2. Pokažimo solidarnost i pojavimo se svi koji smo u mogućnosti 1.2. 6:00 do 22:00 h tokom cijelog dana na vježbanju ili ispred gyma”, piše u objavi.

Moja reakcija na članak je...
Vau
14
Haha
2
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
6
Molim?
4

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime