Zvuči za ne povjerovati da nevjerojatno talentirana i fizički moćna Claressa Shields, najbolja boksačica današnjice, uoči borbe poseže i za nečasnim sredstvima. Poput Deontaya Wildera i ona članove obitelji i prijatelje koristi kao bukače odnosno galamdžije pa je tako u ovoj prigodi sa sobom na vaganje uoči borbe s Ivanom Habazin povela i sestru i brata, prenosi Večernji list.
I ne bi to bio nikakav problem da su oni mirno sjedili i gledali vaganje nego su oni tu bili s ulogom. Najprije se njena sestra, koja na pozornici nema što tražiti, sukobila s Bashirom koji je htio zaviriti što probno vaganje pokazuje kada je u pitanju Claressina težina. Nakon što je Bashir uputio neke grube riječi u pravcu Claressine sestre, “pravdu u svoje ruke” uzeo je njen brat koji je, s leđa i kukavički, tako snažno udario Ivanina trenera da je ovaj udario glavom o pod nakon čega je, dok nije došla hitna pomoć, navodno 15 minuta ležao bez svijesti.

James Ali Bashir je vrlo iskusni američki trener i on vrlo dobro zna koje se sve metode muljanja i uznemiravanja protivnika primjenjuju prije borbe. A znajući s kim ima posla, htio je biti siguran hoće li težina prigodom probnog vaganja Claresse Shields odgovarati onoj koja će se nazočnima predstaviti i prigodom službenog vaganja. A to je, očito ne bez razloga, jako naljutilo Claressinu sestru koja je zavikala na Bashira koji joj je potom uzvratio sa “posjedni tu svoju majmunsku guzicu ili ću te ja po njoj opaliti”. Potom se okrenuo prema nekome tko je sve to snimao i kazao: “Ova se ponaša kao muško”, video možete pogledati OVDJE.