U veličanstvenoj atmosferi u bazenu na Poljudu Jadran je pobijedio BPM Sport Management 12:9 (2:0, 3:5, 2:3, 5:1) u osmom kolu Lige prvaka. Druga je ovo pobjeda Jadrana, nakon Hannovera pali su i Talijani.

Bila je to teška utakmica puna preokreta i isključenja. Talijani su igrali iznimno grubo, ali na koncu im to nije donijelo rezultat kakav su željeli. Stoga je bjesnio njihov trener Salvador Baldineti.

– Igrali su jako grubo, ne znam zašto. Mi smo ovu pobjedu zaslužili, bili smo bolji i u Italiji, a sada smo to dokazali – rekao je trener Jadrana Ivan Asić.

U zadnju četvrtinu gosti su ušvli s vodstvom 8:7, a onda je kapetan Jadrana Anđelo Šetka zabio dva gola i doveo Jadran u vodstvo 9:8.

– Ovo je Jadran – orilo se s tribina.

Potom je Kunac zabio za 10:8, a Power za 11:8. Bilo je jasno da se gosti ne mogu vratiti.

SPLIT – Bazen u Poljudu. Gledatelja: 500.
Suci: Koryzna (Poljska), Teixido (Španjolska).

JADRAN: Anić, Podrug, Kunac (1), Zović (1), Krapić (1), Butić, Delić, Power (2), Popović, Visković, Milardović (1), Šetka (4), Kovačić (2).

BPM SPORT MANAGEMENT: Lazović, Nicosia, Dolce (1), Damonte, Alesiani (1), Fondelli (1), Di Somma (2), Drašović (1), Bruni (2), Mirarchi, Luongo, Casasola, Valentino (1).

Peterci: Jadran 1 (1)

Igrač više: Jadran 4 od 11, BPM Sport Management 4 od 8.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime