U utakmici osmine finala Mađarskog kupa strijelac jedinog pogotka bio je bivši igrač Hajduka Tonći Kukoč koji najprije lijepo zabio, a onda oduševio sve proslavom pogotka.

Honved je na domaćem terenu dočekao Haladas u osmini finala kupa, na kraju je slavio spomenutim pogotkom Kukoča sa 1:0. Jednu akciju gostiju Kukoč je lijepo presjekao, povukao loptu te nakon duplog pasa sa suigračem snažnim udarcem lijevom nogom pogodio mrežu gostiju, no osim pogotka jako je zanimljiva bila i proslava pogotka.

Kukoč je otrčao do tribine i preskočio ogradu, sjeo na tribinu, i zapljeskao sam sebi na pogotku, u proslavi su mu se pridružili i neki navijači Honveda.

Na toj tribini nije bilo puno navijača, na onim ostalima je, pa sam otišao na tu stranu di nema puno navijača da ne nedostaje aplauza. Sretan sam zbog pogotka, uzeo sam balun na svojoj polovici, odigrao pas i zabio – kazao je Tonći Kukoč za Dalmacija Danas.

Honved dobro brodi u prvenstvu Mađarske, trenutno je na petoj poziciji, Kukoču je ovo druga godina igranja u toj momčadi, a o svojim igrama i planovima ističe:

– Radim 300 posto, uživam u nogometu, vjerujem da se na kraju vrati onima koji rade a ne onima koji čekaju, najbitnije mi je da nema ozljeda i da sam zdrav.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime