OLJA POKAZALA DOM Splićanka će Božić provesti uz kćer: “Vjerujem u dobre duhove, tako da me niti “božićni” duh definitivno nije zaobišao”

- Planiram biti još više aktivna u društvenom djelovanju, kako na društvenim mrežama, tako u općenito u društvenom smislu - rekla je Olja


Olja Einfalt, splitska dizajnerica i umjetnica, koju je šira javnost imala prilike upoznati kroz ‘Večeru za 5 na selu’ i njezinih nekoliko alter ega te kasnije kroz lik Olje Vičbič, koja vodi gledatelje kroz serijal o vješticama na RTLplayu, za RTL.HR otkrila je kako planira provesti blagdane, ali i kako izgleda njezin dom u ovo blagdansko vrijeme.


S obzirom da tvoja kći studira u inozemstvu, hoćete li ove blagdane uspjeti provesti skupa?

Da i jako sam sretna jer zbog nepredvidljivih događaja zadnje tri godine nažalost nismo provodili skupa blagdane, i to mi je jako nedostajalo.

Kako izgledaju blagdani u tvojoj obitelji?

Ovi blagdani su nam baš posebni zato što ih nakon više godina provodimo zajedno ja, kćerka Paula i naš kućni ljubimac Bambi i baš se veselimo tome. Kako svi jako volimo prirodu, ove godine nabavili smo našu novu sadnicu bora, koji ćemo njegovati i održavati tokom cijele godine, da ga možemo koristiti i iduće blagdane.

Je li te već primio ‘božićni duh’?Vjerujem u dobre duhove, tako da me niti “božićni” duh definitivno nije zaobišao.

S obzirom na ovu pandemijsku situaciju i ograničenja kretanja, možda će nas baš ovogodišnji “božićni” duh još više skupa povezati s našim obiteljima te bliskim i dragim osobama.

Što je tvoja najveća želja u 2021. godini?

Prije svega voljela bih da se što prije možemo vratiti normalnom životnom ritmu bez ovih ograničenja te da nakon toga svi možemo normalno i bolje živjeti. Posebno želim da svi oboljeli ozdrave i oporave se što prije, kao i da se svi pogođeni ovom ekonomskom krizom i gubitkom posla također što prije oporave i dalje prosperiraju.

Naposljetku, koji su planovi za 2021. godinu?

Planiram biti još više aktivna u društvenom djelovanju, kako na društvenim mrežama, tako u općenito u društvenom smislu. Sa svojim timom radim na tome da pored već postojećih prodajnih mjesta u Hrvatskoj i inozemstvu, proširim prodaju u Zagreb te još nekoliko zemalja s kojima smo već u kontaktu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
5
Haha
2
Hagić
0
Hmmm
2
Plač
1
Grrr
7
Molim?
9

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime