Nakon što su je nedavno preuzeli Slavonci i preimenovali u klub Zenta, omiljeni splitski klub poznat pod imenom O’Hara traži novog vlasnika.

Kada je prva vijest o prodaji O’Hare izašla u javnost, mnogi nisu mogli vjerovati i s nostalgijom su se prisjećali lijepih izlazaka u kultnom klubu. Nada se ipak probudila kada je u javnost izašla informacija da će nakon renovacije nastaviti s radom. Doduše, u nešto modernijem izgledu i promijenjenog imena.

– Jako rijetka poslovna prilika ugostiteljskog tipa, preciznije, noćnog kluba, smještenog na savršenoj poziciji, izmišljenoj za noćni klub, direktno uz more, u gradu Splitu. Riječ je o već brendiranom klubu, koji bilježi izvrsne poslovne rezultate, sa odličnim razvojnim potencijalom, kojeg će osobe zainteresirane za ovakvu vrstu investicije lako prepoznati. – stoji u oglasu

Novinari Slobodne Dalmacije kontaktirali su vlasnike, Bruna i Gordana Šestića koji kažu kako oglas stoji od samog otvaranja, a s obzirom na to da je prostor u vlasništvu grada ne mogu ga davati u podnajam. Naime, prodaju tvrtku s cijelim inventarom.

Hoće li ovo omiljeno okupljalište ponovno mijenjati ime i izgled, vrijeme će pokazati.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime