Mija Mihanović, Podstranka sa zagrebačkom adresom uspjela je proći dug put od samih audicija, knockouta, duela da bi ušla u live emisije hrvatskog Voice-a.

Ove subote bit će jedna od pjevača Vanninog tima koja će se za Vaše glasove boriti u emisiji uživo. Mija je svoj glazbeni put počela kroz glazbenu školu u Splitu, tjedno putovala iz Podstrane u Zagreb na satove pjevanja u školi Husar Tomčić i uspjela upisati Glazbenu akademiju u gradu koji joj je postao drugi dom.

Samozatajna i nenametljiva djevojka raskošnog vokala polako ali sigurno izborila je svoje mjesto u 16 najboljih kandidata i zadovoljna je onim što je postigla.

Bez obzira na ishod showa sebe u budućnosti vidi u glazbi, želi svoje školovanje dovesti kraju, prenositi drugima svoje znanje i iskušati se na velikim pozornicama koliko god to dozvole mogućnosti.

Obožava pop, soul i gospel glazbu a kao uzore navodi naše velike pjevačice Ninu, Vannu, Ivanu Husar te inozemne sjajne vokalistice Whitney Houston, Mariah Carey Arianu Grande.
1 KOMENTAR

Comments are closed.