Lovrećki vatrogasci na Badnju večer pokazali su još jednom veličinu svoga srca. Svoja vatrogasna vozila su obložili božićnim ukrasima i svjećicama, te su, u suradnji s Općinom Lovreć darovima obradovali najmlađe.

Načelnica Anita Nosić ponosna je na svoje vatrogasce.

– U ime Općine Lovreć svim građanima želimo čestitati Božić i Novu godinu. Znamo da je Božić vrijeme radosti i zajedništva, a večerašnjim činom smo to i demonstrirali. Ponosna sam na naše vatrogasce koji nisu tu s nama samo u nesrećama, nego i kada treba dijeliti zajedništvo i mir među svim ljudima dobre volje – kazala je načelnica za Dalmacija Danas.

Da je večerašnja prelijepa gesta predstavljala pravu radost za vatrogasce, potvrdio nam je zapovjednik Frano Jelić.

– Svim mojim kolegama vatrogascima u Hrvatskoj i svijetu želimo čestit Božić, sretnu Novu godinu i što manje posla u 2020. U duhu Božića i Badnje večeri, željeli smo pokazati kako izgleda zajedništvo vatrogasca i djece. Zato smo kupili prigodne poklone i poklonili smo ih u suradnji s našom općinom.

Želimo pokazati da nisu vatrogasci tu samo kada je teško nego su osobito u malim sredinama pokretači društvenih aktivnosti. Božić je vrijeme kada ljudi trebaju biti zajedno i to smo danas pokazali – kazao je zapovjednik Jelić.

Uz pohvale za ovaj prekrasan čin, redakcija Dalmacija Danas svim vatrogascima, uključujući one iz vrijednost DVD-a Lovreć, želi radostan i blagoslovljen Božić.



Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime