Odbojkaški klub Mladost Ribola Kaštela započinje lov na 7. uzastopnu titulu prvaka

Zagrebačka Mladost kao prvoplasirana ekipa u ovogodišnjem finalu ima prednost domaćeg terena

Odbojkaški klub Mladost Ribola Kaštela će u subotu, 31. ožujka u Zagrebu, u prvoj utakmici finalne serije započeti lov na 7. uzastopnu titulu pvaka protiv imenjaka iz Zagreba!


Zagrebačka Mladost ove godine u prvenstvu ne zna za poraz te kao prvoplasirana ekipa u ovogodišnjem finalu ima prednost domaćeg terena te je zasigurno favorit u finalnoj seriji, koja se igra na tri dobivene utakmice. Ove godine Zagrepčani u međusobnim ogledima imaju prednost od 6:2, međutim Kaštelani su pobijedili kada je bilo najpotrebnije, u dvije utakmice polufinala Kupa, kada su eliminirali Zagrepčane iz natjecanja te u finalu pobijedili Rijeku i vratili Kup u Kaštela nakon dugih 7 godina.

Činjenici da će se ova finalna serija razlikovati od dosadašnjih dvoboja ova dva rivala ide u koristi što su Kaštelani pojačani svjetskim imenom Tomislavom Ćoškovićem i bivšim kapetanom Francescom Corsiniem, koji će zasigurno stabilizirati ovu mladu momčad koja je ove godine puno oscilirala u igri te svojim znanjem zasigurno doprinijeti u igri Kaštelana.

Iz kluba poručuju kako će dati sve od sebe da upravo za sedam Kaštela osvoje i 7. uzastopnu titulu te u vitrinu u Kaštelima dovedu novi trofej, gdje se u zadnjih osam godina nalazi osam osvojenih trofeja uz tri Final Foura Srednjeeuropske MEVZA lige.

Raspored finalne serije:

31.03. Prva utakmica HAOK Mladost – OK Mladost Ribola Kaštela – 17:00 sati


04.04. Druga utakmica OK Mladost Ribola Kaštela – HAOK Mladost Zagreb – 19:30 sati

07.04. Treća utakmica HAOK Mladost – OK Mladost Ribola Kaštela11.04. Eventualna četvrta utakmica OK Mladost Ribola Kaštela – HAOK Mladost Zagreb

14.04. Eventualna peta utakmica HAOK Mladost – OK Mladost Ribola Kaštela

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0