Dečki iz Trogira predstavljaju novu pjesmu ”Zadnji oproštaj”. Član klape Sveto Kustura je autor glazbe i stihova, a aranžman potpisuje Leo Škaro.

Tema pjesme je ljubavna priča dvoje ljudi koji se kao vrlo mladi zaljube. Vjenčaju se, osnuju obitelj, odgajaju djecu, rade, vesele se i tuguju, cijeli život se vole i poštuju. Zbog bolesti supruga znaju da se uskoro bliži kraj njihovog zajedničkog života. Suprug se oprašta od najveće ljubavi svoga života. Zahvaljuje joj se na svemu što mu je dala i što su prošli zajedno, a ona zbog njega ostaje hrabra, pribrana i prikriva svu svoju tugu i bol.

Pjesma je nastala u suradnji s diskografskom kućom Scardona.

– Ovom pjesmom želimo poslat poruku svim ljudima da iskazuju poštivanje i ljubav prema voljenoj osobi jer život prođe brzo i u svakom trenutku može prestati, a ljubav je jedino što na kraju ostane – zaključio je Kustura.

Novu pjesmu prati video pravog dalmatinskog izričaja. Spot je radio Tomislav Dugandžić.

Trogirske kante publika najviše poznaje po izvođenju veselih dalmatinskih pjesama. Jedna od njih je “Grintava” s kojom su 2017. godine osvojili 1. nagradu publike na festivalu ”Večeri dalmatinske pisme” u Kaštelima.

Planovi klape za budućnost osim snimanja pjesama i spotova su nastupi na festivalima i raznim događanjima po Hrvatskoj i Sloveniji, javlja scardona.hr.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime