Nova akademska godina započela je na Sveučilištu u Splitu u ponedjeljak 28. rujna na gotovo svim sastavnicama gdje su nove studente dočekali njihovi dekani i profesori.

Brucoše Studija Mediteranske poljoprivrede kojima je nastava započela u Sinju, uz voditelja studija prof.dr.sc. Lea Gracina, pozdravio je i prorektor Sveučilišta u Splitu prof.dr.sc. Tomislav Kilić, a nazočni su bili i glavni tajnik Sveučilišta u Splitu Filip Klarić Kukuz, tajnik VAD-a Ivan Nasić, u čijim prostorima se izvodi nastava te sinjski gvardijan fra Ante Čovo.

– Hvala što ste odabrali Sveučilište u Splitu i Studij Mediteranske poljoprivrede, nadam se da ćemo ispuniti sva vaša očekivanja. Mi ćemo se sasvim sigurno truditi i dati sve od sebe da se to ostvari – kazao je prorektor Kilić te predstavio studentima profesore koji će im predavati tijekom njihova studiranja.

Donijeli smo odluku da ovaj studijski program dislociramo jer će veliki dio nastave biti i terenski rad, za što je upravo cetinski kraj idealan. Ujedno na taj način želimo ovdje potaknuti razvoj poljoprivrede – poručio je prorektor Kilić upoznavši mlade studente kako s poviješću Sveučilišta, tako i sa sve uspješnijim rangiranjem Sveučilišta na svjetskim rang listama te visokom razinom kvalitete uvjeta studiranja.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime