Fasada s istočne strane zgrade Doma zdravlja u Makarskoj u naredna tri mjeseca bit će uređena. Skele su postavljene i čim vrijeme dopusti, završit će se uređenje i tog dijela fasade, kažu odgovorni. Paralelno s ovim radovima radi se i na temeljitom uređenju sanitarnih čvorova i instalacija te izmjeni otvora. Uredit će se, kako se doznaje, i dvije nove ordinacije obiteljske medicine. Na prizemlju se kompletno renoviraju sanitarni čvorovi, piše Makarsko Primorje.

Dio zgrade, gdje su radovi, više podsjeća na neko neuredno gradilište nego na zdravstvenu ustanovu. Ali, izvođači kažu, ne može drugačije, mora se raditi. A što se radi, koliko stoji i kada će se završiti?

– Ma što tko u Makarskoj mislio o Županijskom domu zdravlja i ulaganju u isti, mi radimo. Nakon 40 godina prvi put se mijenjaju otvori, kompletne instalacije u sanitarnim čvorovima i završava fasada s istočne strane zgrade. Uz to, na ulazu će se urediti dvije nove ordinacije obiteljske medicine. U ta temeljita renoviranja ulaže se 2 milijuna kuna. Rok završetka radova je tri mjeseca, naravno ako vrijeme to dopusti – kazao je dr. Dragomir Petric, ravnatelj Županijskog Doma zdravlja Split, u okviru kojeg djeluje i makarski Dom zdravlja.

Kako izgledaju radovi, pogledajte u priloženoj fotogaleriji:Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime