Obavijest korisnicima Socijalne samoposluge Solin

Gradsko društvo Crvenog križa Solin poziva sve dosadašnje korisnike Socijalne samoposluge Solin da u narednom periodu ponovno dostave dokumentaciju iz koje će biti vidljivo tko ima pravo biti korisnik samoposluge

Gradsko društvo Crvenog križa Solin poziva sve dosadašnje korisnike Socijalne samoposluge Solin da u narednom periodu ponovno dostave dokumentaciju iz koje će biti vidljivo tko ima pravo biti korisnik samoposluge, piše solin-live.com.


Iz Crvenog križa Solin mole da se do 15. ožujka dostavi dolje navedena dokumentacija u prostorije Crvenog križa Solin, na adresu Petra Krešimira IV br 31a, Solin, radnim danom od 8,30 do 11,30 sati.

Uvjet prihoda ispunjava korisnik ako mu prihod (prosjek zadnjih šest mjeseci) nije veći od: samac (1,200,00 kn), samac s općom nesposobnosti za rad (1.500,00 kn), dvočlana obitelj (2.000,00 kn), tročlana obitelj (2.800,00 kn), četveročlana obitelj (3.800,00 kn), za svakog daljnjeg člana 700,00 kn.

Ovim putem se pozivaju članovi socijalno ugroženih obitelji da pribave potrebnu dokumentaciju iz koje će biti vidljivo da imaju pravo na korištenje socijalne samoposluge.

Ovim putem se pozivaju članovi socijalno ugroženih obitelji da pribave potrebnu dokumentaciju iz koje će biti vidljivo da imaju pravo na korištenje socijalne samoposluge.

Potrebni dokumenti: Potvrda o isplaćenoj plaći u proteklih šest mjeseci (za one koji rade), potvrda biroa za zapošljavanje (ako su u evidenciji), odrezak posljednje mirovine (za umirovljenike), izjava o broju članova kućanstva (popis članova kućanstva s OIB-om i adresom stanovanja), osobne iskaznice za punoljetne članove obitelji i drugi dokumenti ovisno o statusu i prilikama pojedine obitelji, a koje od njih zatraži koordinator socijalne samoposluge.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0