Zastupnik Hrvatskog sabora Željko Glasnović ovog je vikenda prisustvovao konvenciji njemačke ekstremno desne stranke NPD.

Uoči konvencije, novinar Deutsche Wellea pitao ga je je li on neonacist, obzirom da prisustvuje ovakvom skupu.

– Ja bih rekao mladi gospodine da vi niste prosvijetljeni, pitate neka provokativna pitanja, to sa mnom ne pali – kazao je Glasnović vidno iznerviran. Nakon što mu je novinar kazao da može odgovoriti jednostavno s da ili ne, rekao je:

– Jesam ja šta? Jesam ja igdje polagao ustašku zakletvu? Ja sam hrvatski patriot, dva-tri puta sam ranjavan, borio sam se za hrvatsku državu, a ne za neku komunističku satrapiju koja će biti satrapija Europske Unije ili Euroslavije – odgovorio je Glasnović.5 KOMENTARI

  1. Interesantno da svakog Hrvata međunarodne instace danas, poslije preko sedam destljeća prozivaju “neonacistima” samo zato što su definitivno za Hrvatsku Državu. Ako je to tako, da zadovoljime te glupe mrzitelje sveke Hrvatske, svakog Hrvatstva, svake Hrvatske Države, onda sam ja vrag pakleni ali sam za Hrvatsku Državu, pa ako treba i Hrvatsku Vacističku, komunističku, liberalnu, europsku i inu HRVATSKI DRŽAVU i BOG i HRVATI!!!

  2. Nasuprot strašnim fašističkim zločinima stoje još strašniji komunistički, posebice nakon II. svjetskog rata. Kad rigidni nazadni ljevičari posjećuju skupova komunističkih aveti u Kumrovcu, Srbu i drugim mjestima onda ih se ne pita jesu li i oni zločinci?!

  3. Po čemu je NPD “ekstremna” i “rasistička”? L(j)evičari vole lijepiti etikete, svemu i svakom tko ne misli poput njih. Jer jedino je njihovo ispravno i nitko nema pravo ni posumnjati u njihove stavove. Za obitelj ste, Boga, pravdu i svoju naciju – vas treba zatvoriti.

  4. srpsko-udbaško-ćetnički lobij je uticajana. lažu i svi vjeruju njihovim lažima. tvrde to što kažemo za ustaše je istina. sve potvrđuje dokumeniacija NDH koja se nalazi kod nas u beogradu. sve što tvrdimo je istima. keve mi. časna pionirska reč.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime