Pjevač Justin Bieber (25) nominirao je glumca Toma Cruisea (57) u izazovu s bocom koji se ovih dana širi internetom. Bieber je nogom skinuo čep s boce što je cilj ‘bottle cap challengea’.

– Nominiram Toma Cruisea i suprugu Hailey Bieber. Osim činjenice da želimo vidjeti Haileyinu verziju izazova, očito je da se Bieberi zapravo žele boriti protiv Toma – komentirao je pjevač.

Justin je u nedjelju snimio video, a snimatelju je rekao kako bi to mogla biti i glava Toma Cruisea. S obzirom što je pokazao u videu, izgleda da Bieber ima talent za karate poteze.

Justin dodaje i da je siguran kako će Dana White (49), vlasnik i upravitelj svjetske MMA organizacije UFC, biti sretan kada će vidjeti da se Cruise upušta u ovaj izazov. Rekao je kako će ovo biti najveći zamah u povijesti UFC-a i da bi Tom mogao izgubiti.

Cruise se još nije oglasio oko izazova s bocom pa Bieber u međuvremenu poziva i ostale da se uključe u igru.

U istom izazovu sudjelovali su i glumac Jason Statham (51), redatelj Guy Ritchie (50), a izazov su uspješno odradili i mnogi poznati sportaši kao što su Max Holloway (28) i Conor McGregor (31), javlja 24 sata.

Izazov nije zaobišao ni Hrvatsku, a svoje vještine pokazala je voditeljica Ivana Mišerić (34).