NOVA LJUBAV ILI? Hauser zaintrigirao fotkama na kojima izmjenjuje nježnosti sa svojom sirenom

[VIDEO] Odsvirao joj je i serenadu


Stjepan Hauser (34) nedavno je pokazao misteriznu crnku, a sada je objavio nekoliko novih snimki sa ženom nalik njoj i zaintrigirao brojne obožavatelje.

Naime, Hauser i dalje uživa u odmoru na Maldivima i pritom ima i društvo. Čelist je podijelio nekoliko snimku na Instagram storyju i otkrio da traga za svojom sirenom u morskim dubinama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)“Pratite me, pokušajmo je pronaći… Znam da ću je pronaći, mora biti tu negdje”, napisao je Stjepan. Uskoro ju je pronašao i na misterioznoj crnki su prvi plan došle bujne grudi u bijelom bikiniju, a donji dio tijela je imala prekriven sireninim repom.Na zadnjim fotografijama Hauser izmjenjuje nježnosti sa svojom sirenom na brodici. “Pronašao sam je”, istaknuo je čelist.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)

Glazbenik je objavio i video u kojem na ležaljci u moru svira violončelo. “Serenada za sirenu”, napisao je pokraj snimke.

Obožavatelji su bili puni komplimenata za njegovu izvedbu, a s obzirom na ovu skladbu neki se pitaju jesu li snimke s misterioznom crnkom zapravo sa snimanja njegovog spota.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)

Inače, Hauser je nedavno fotografijama i snimkama s nepoznatom ženom u apartmanu na Maldivima potaknuo nagađanja da ponovno ljubi nakon što je u ljeto 2017. prekinuo s Jelenom Rozgom vezu od dvije i pol godine, piše Dnevnik.hr.

“Zasluženi odmor. Romantični odmor. Uživanje u raju”, istaknuo je čelist uz fotografije i snimke svog apartmana. Hauser je pjevao, ispijao šampanjac, a u kadru mu se našla i misteriozna crnka koja je nosila prozirnu bijelu suknju i vjerojatno badić ispod nje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime