“Nogometne ikone” pripale klubu Petar Pan

Petar Pan je osvajač prvog izdanja turnira na male branke Nogometne ikone u Kaštel Sućurcu

Nakon dva tjedna vrhunskog nogometa na male branke završen je prvi turnir Nogometnih ikona u Kaštel Sućurcu. Prvi osvajač ovog velebnog izdanja nogometnih vještina je Club Petar Pan, ekipa koja je do titule prvaka stigla pobjedom nad ekipom Uvik žedni u finalu.


U bitci za treće mjesto bolja je bila ekipa Konobe Intrada, a četvrtoplasirana je bila ekipa Šmigavac koja je pokazala zavidno znanje na turniru. U prvom izdanju turnira najbolji igrač dolazi iz ekipe osvajača, a to je Krešo Vranješ, dok je najbolji strijelac iz trećeplasirane ekipe Toni Legčević.

– Jučer je završio naš prvi turnir na male branke “Nogometne Ikone” – Kaštel Sućurac. U tri tjedna trajanja turnira je sudjelovalo 67 ekipa, znači nekih 400 ljudi. Čestitamo svima koji su osvojili nagrade, a to su: prvoplasirana ekipa Club Petar Pan, drugoplasirani Uvik žedni, trećeplasirana Konoba Intrada, četvrtoplasirani Šmigavac, najbolji igrač turnira Krešo Vranješ (Club Petar Pan) i najbolji strijelac Toni Legčević (Konoba Intrada). Želimo se zahvaliti svima koji su sudjelovali, pomogli nam oko organizacije i svima onima koji su ovaj događaj učinili većim. Hvala našim sponzorima bez kojih ovo sve ne bi bilo moguće, a oni su: Germania Sport Kladionica, Fabriqué Pub, Konoba Intrada, Kavana-Disco Kauri, Petar Pan Club, DalmacijaDanas, Alpas Hrvatska, Ekograf, OK servis vatrogasnih aparata, Auto Čolak, Izodal, FS Zlatko, RUO Arena, Pekara Ana, Pekara Finesa, DVD Mladost Kaštel Sućurac, Veterani Jadran KS, CB The Best, CB Roko, CB Madera, SC Mačak i Mesnica Bošnjak. – kazali su Duje Meštrović, Ivan Milković i Ante Parčina, organizatori turnira Nogometne ikone, te se nadaju još brojnijem turniru već od iduće godine.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1469085903152875&id=1420294344698698″ bottom=”30″]

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0