Nogometna legenda napala tri žene i dijete: “U jednom momentu me hvata za vrat i guši me. Moje dijete gleda”

U subotu ujutro tri žene i dijete iz Zagreba otišli su na more u Privlaku. Parkirali su na rubu slijepe ulice, a onda ih je verbalno i fizički napao Josip Skoblar

Proslavljeni hrvatski nogometaš Josip Skoblar napao je tri žene i dijete u Privlaci, a jednu je pritom i ozlijedio, prenosi 24 Sata.


Incident se dogodio zbog parkiranja automobila na nedozvoljenom mjestu, odnosno privatnom posjedu spomenutog Skoblara. Žene i dijete su automobilom skrenule u slijepu ulicu te se na kraju iste, blizu plaže, parkirale.

Tijekom kupanja oko mjesta gdje su parkirale pojavio se Skoblar i počeo vikati. Kada mu je prišla žena da ga urazumi on je već imao kramp u ruci, a onda ju je u jednom trenutku primio za vrat i počeo gušiti.

– Kad sam izašla, on je kod svog auta već bio s krampom. Jedino sam uspjela zgrabiti mobitel i upaliti snimanje. Sad je on nama zakrčio put i nismo mogle nazad. Stajao je s tim krampom i ja preko njega nisam mogla. U jednom momentu me hvata za vrat i guši me. Bila sam u tolikom šoku da se sad točno ni ne sjećam što je dalje bilo. Moje dijete me gleda, razumijete li? – uzrujana je gospođa.

Snimka izgleda uznemirujuće. Na njoj se čuje kakofonija glasova, vidi se kako Skoblar u ruci drži kramp. Psuje i vrijeđa. Srećom, odustao je od daljnjeg sukoba.

– Ne znam što mu se dogodilo. U jednom trenutku se vratio natrag sa svojim autom i ušao u svoje dvorište. Mi njemu uopće nismo zapriječili put naprijed. Tamo naprijed nema ničega. Njegova kuća je bila iza nas – govori gospođa.


Nakon nekog vremena Skoblar se smirio i maknuo automobil, nakon čega su žene i dijete napustili plažu, te otišle prijaviti proslavljenog hrvatskog nogometaša policiji. Josipova kćer otkrila je spomenutom izvoru ove vijesti da je njenom ocu žao zbog cijelog incidenta.

Skoblar je jedini Hrvat koji je dobio Zlatnu kopačku, odnosno nagradu za najboljeg strijelca Europe. Član je Marseilleove Kuće slavnih, bivši trener Dinama, Rijeke i Hajduka, dok je s reprezentacijom Jugoslavije 1962. godine stigao do polufinala Svjetskog prvenstva.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime