Noćas oko četiri sata došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane više osoba, a potom i sukoba, u blizini ulice Kruševića gumno.

Zaliveni crvenom piturom

Čitatelj navodi da su stanari počeli upozoravati turiste da se smire, no onda se situacija razvila u pravu makljažu. Nakon što je jedan stanar izašao upozoriti turiste da se smire, zasuli su ga raznim predmetima kaže naš čitatelj i dodaje da ih je onda stanar sve polio crvenom piturom. Navodno su letjeli pitari, letve, a neslužbeno su stanara turisti bacili na pod i tukli ga! Pri kraju makljaže koja je trajala nekoliko minuta, stanaru su slomili brisač na automobilu, a zatim i pobjegli.

Nazvali smo policiju za službene informacija.

Kako nam je kazala glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske, napadnute su tri osobe od strane više muških i ženskih osoba, koje su se udaljile s mjesta događaja. Napadnute osobe su odbile su liječničku pomoć.

Kriminalističko istraživanje u tijeku

Neslužbeno, do tučnjave je došlo kada je skupina ispred stambenih objekata prebučno provodila svoj izlazak, a kasnije napadnute osobe su izišle vani upozoriti spornu skupinu, da se smire i u miru napuste lokaciju. Potom je došlo do sukoba, a prema našim saznanjima, jednu osobu su na podu tukli letvama.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku, nakon čega će biti poznate okolnosti ovog događaja.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime