Prošla je godina dana od prvog treninga NK Galaxy. Kroz to vrijeme Klub je postigao zavidne rezultate, prepoznat je kao klub koji je različit od drugih i kojem su djeca i interesi sve djece na prvom mjestu.

Sa stručnim kadrom podigla se razina treniranja, oformile su se grupe svih uzrasta od 4 do 14 godina na tri lokacije. Sva djeca u klubu igraju utakmice i natječu se u HNS i CTS ligama.

Gledajući NK Galaxy kao novi klub ne može se ne primijetiti da je u godinu dana brojka djece zavidna. Voditelj škole i trener Tomislav Petrić uspio je ostvariti svoju želju da ima školu nogometa drugačiju od drugih.

– Kada se pogleda unazad, godina je protekla uspješno, ali nije bila nimalo lagana, s puno truda, rada, odricanja… I kada se sve činilo da nema smisla, djeca u klubu su ta koja su dala snagu da idemo dalje. Njihova sreća i zadovoljstvo na licima ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. Oni su pokretači svega, znak da ste na dobrom putu i da treba ići još jače i ustrajnije dalje.

Ovo je tek početak. Naravno, lakše je raditi i graditi cijelu priču kada uz mene stoje treneri Bruno Pinter i Mario Lovreković, koji su u klubu skoro od samoga osnutka i koji su predani svom radu i uživaju u treninzima sa djecom. U NK Galaxy je pravi tim ljudi koji vjeruju jedni drugima i koji su zastupljeni u svakoj pori kluba.

Od početne ideje do današnjeg dana proletjelo je vrijeme, klub je podignut na noge, stekao je prepoznatljivost u našem gradu i tome će se težiti i u budućnosti. Na kraju zahvala svim malim članovima koji su u NK Galaxy od prvog dana i njihovim roditeljima kao i svim novim članovima jer zadovoljstvo je raditi u tako dobroj atmosferi. Treba raditi i dalje za NK Galaxy, u planu su i novi projekti, ali nećemo otkriti sve odjednom. Čut će se na vrijeme – poručio je voditelj škole Tomislav Petrić.

Sretan 1. rođendan NK Galaxy!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime