Hajduk nakon pobjede u Puli dočekuje Osijek na Poljudu. Dvoboj s Osijekom najavili su kapetan Zoran Nižić i Josip Radošević. Obojica su se na početku složili da im je pobjeda protiv

– U Puli smo osvojili tri boda i mislim da smo na najbolji način odgovorili zahtjevima. Zabili smo presingom tri pogotka i odigrali kvalitetnu utakmicu. Želimo učiniti sve da se što prije zaboravi utakmica protiv Rudeša i okrenemo se pozitivi. -kazao je Zoran Nižić.

– S velikom pozitivom ulazimo u sljedeće utakmice koje su pred nama. Drugi smo na tablici, sve što je iza nas treba zaboraviti, naučiti što treba i ići dalje. Dosta ulažu, očekujem dosta dobru i kvalitetnu utakmicu, već protiv Istre smo odgovorili na kvalitetan način zahtjevima trenera. Mislim da smo protiv dosta protivnika i jačih od Osijeka pokazali kvalitetne igre. Spletom okolnosti su nas neke stvari i koštale, mislim da smo na putu da to riješimo. Očekujem kvalitetnu utakmicu protiv Osijeka, a također i atmosferu, te želim da na kraju utakmice budemo svi sretni. – rekao je Josip Radošević.

Kapetan se osvrnuo i na idućeg protivnika.

– Osijek je dobra ekipa koja je već lani pokazala dobru igru kroz cijelo prvenstvo. Imali su problema protiv momčadi s dna, ali su bili dobri protiv Dinama, Rijeke, Hajduka i u Europi.

Na novinarsku konstataciju da je Hajduk poentirao poslije prekida, a ne poslije presinga je rekao: – Ne bih se složio, visoki presing je doprinio našim golovima, odnosno i tim prekidima.Na kraju je zaključio:

– Očekujem podršku navijača, a mi ćemo dati sve od sebe da dobijemo.

Nižić i Radošević su predstavili i kalendar za 2018. godinu čija je tiraža ove godine 20 tisuća primjeraka.

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0