Nives Celzijus se nije mogla suzdržati: “Zamislila sam se u krevetu, ti me miluješ…”

Privukla je pozornost svojom frizurom i bujnim dekolteom


Fabijan Pavao Medvešek je u 15. emisiji showa “Tvoje lice zvuči poznato” utjelovio španjolsku opernu legendu Plácida Dominga, navodi Nova TV.


Mladi glumac je već navikao na hvalospjeve za svoje nastupe, a oni ga ni ovog puta nisu zaobišli. Žiri je bio oduševljen njegovom transformacijom, ali i voditeljica Maja Šuput.

– Kakva ‘Tiha noć’. Bilo je predivno – komentirala je Maja.

– Kad sam vidjela koji je zadatak dobio, malo sam se zabrinula, ali je li moguće da si i ovo napravio savršeno, ovo je bila čarolija, moćan anđeoski glas – pohvalila je Indira Levak Fabijana.

– Bilo je dostojanstveno, uznosito, točno – istaknuo je Goran Navojec.

– Ostavio si čovjeka bez riječi, bio si točan, smirio si nas, donio si nam dostojanstveni ugođaj – dodao je Igor Mešin.No kao i uvijek Nives Celzijus je imala najoriginalniji kompliment za Fabijana koji joj je, kako se čini iz emisije u emisiju, postao miljenik.

– Ovo je bilo toliko spokojno, dramatično, dostojanstveno. Već sam se zamislila u svom krevetu, ti mi pjevaš uspavanku s tim svojim dramatičnim predivnim glasom i tako miluješ me po glavi, i tako, bilo je divno – komentirala je Nives.

Inače, pjevačica je u ovoj emisiji privukla pozornost svojom frizurom i bujnim dekolteom u crvenoj haljini.

Moja reakcija na članak je...
Vau
4
Haha
1
Hagić
2
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
2
Molim?
3

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime