Ninčević: Bez obzira na pojedinačne incidente, sigurnost u Solinu je na visokoj razini

"Povijest je jedan od brandova Solina. S kime god pričate, uz Solin veže pojmove Salona, povijest, kršćanstvo i u novije vrijeme - pozitivnu demografiju"


O rizicima turizma i kako njima upravljati govorilo se na 3. međunarodnoj konferenciji “Sigurnost povijesnih gradova” koja se od 7. do 8. studenog održava u Solinu.


Konferenciju je komentirao solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević.

VEZANI SADRŽAJ:

“Povijest je jedan od brandova Solina. S kime god pričate, uz Solin veže pojmove Salona, povijest, kršćanstvo i u novije vrijeme – pozitivnu demografiju.

Na brandu povijesti možemo i moramo razvijati brojne međunarodne aktivnosti, kao što su znanstveni skupovi i konferencije.

Danas sam bio na otvaranju 3. Međunarodne konferencije “Sigurnost povijesnih gradova 2019.” gdje su se uz hrvatske stručnjake za sigurnost, turizam te različita područja od povijesti, arheologije, forenzike do marketinga, okupili i stručnjaci iz Španjolske, Njemačke, Francuske i BiH. Iznio sam činjenicu da je u Solinu, bez obzira na pojedinačne incidente, sigurnost na visokoj razini, ali da se razmjenom iskustava zaštita prirodnog i kulturnog bogatstva povijesnih gradova može i mora podići na veću razinu.

Konferencija u Solinu se održava u organizaciji Hrvatske udruge povijesnih gradova i Regionalnog kluba IPA splitsko dalmatinska te Sveučilišnog odjela za forenzičke znanosti i Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije uz pokroviteljstvo Splitsko-dalmatinske županije, Grada Solina, Općine Klis i Grada Splita, kao i uz potporu HGK – ŽK Split, a nazoči joj i Davor Božinović, potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova

Nadajmo se da će ovako kvalitetnih događaja u Solinu biti što više” – kazao je Ninčević.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

  1. Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime