NEZAUSTAVLJIVA Dijamantna Sandra slavila i u Oslu

Kubanka Yaimi Perez odličnim hicem iz prve serije dugo je vodila, ali Sandra Perković ipak je na kraju odnijela pobjedu u Oslu. Bio je dovoljan jedan hitac nadomak 67 metara da Kubanka ostane bez šanse...

Sandra Perković nastavila je pobjednički niz. Još jednom je istaknula kako joj novi sustav natjecanja na Dijamantnoj ligi ne odgovara, ali bez obzira na to, pobjeda nije bila pod znakom pitanja, piše Sportnet.


“Prvi hitac bio je blizu 70 metara i onda sam morala čekati. Novi sustav natjecanja dobar je za sam miting, ali nije najbolji za moje rezultate jer su razmaci između hitaca ipak preveliki. Zadovoljna sam nastavkom serije pobjeda. Nisam bila zabrinuta u posljednjim serijama jer da je netko bacio dalje od mene, bila bih spremna baciti i 70 metara, pa i više”, istaknula je Sandra nakon mitinga.

Taj već spomenuti prvi hitac nije bio ispravan i na vrh je zasjela Kubanka Yaimi Perez koja je natjecanje otvorila sa 66.24 što je gotovo pola metra duže od njezinog najboljeg rezultata u 2017. godini.

U drugoj seriji Perković je bacila disk na 65.37 i došla na drugo mjesto da bi pobjednički hitac bacila u četvrtoj seriji na 66.79.

Kubanka je do kraja natjecanja konstantno bila na daljinama iznad 65 metara, ali ne i iznad 66 te je ostala iza Sandre na drugom mjestu. Treća je bila još jedna Kubanka Denia Caballero sa 63.29.

Disk, Oslo:
1. Sandra Perković (Hrvatska) 66.79
2. Yaimi Perez (Kuba) 66.24
3. Denia Caballero (Kuba) 63.29
4. Nadine Müller (Njemačka) 62.90
5. Melina Robert-Michon (Francuska) 59.88
6. Julia Harting (Njemačka) 59.02Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0