NEVJEROJATNO: Obitelj koja od potresa živi u kontejneru dobila račun za struju od 4.000 kuna

Zar je moguće da se ovo događa?


Zagrebački SDP pozvao je gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića da pokrene inicijativu prema Vladi Republike Hrvatske da se model otpisanih računa za električnu energiju primjeni i na građane Grada Zagreba koji žive u stambenim kontejnerima jer su njihove kuće tijekom potresa u ožujku u Zagrebu trajno oštećene te su dobila crvenu naljepnicu, izvijestila je stranka da današnjoj konferenciji za medije, javlja RTL.


Kako navode, jedna obitelj iz Gornje Dubrave je u prosincu dobila račun za struju od 1852,24 kune za razdoblje od 23.studenog do 16. prosinca te račun za obračunsku godišnju razliku u iznosu od 2138,34, odnosno ukupno oko četiri tisuće kuna. Zbog tih navedenih troškova znatno im je smanjena kvaliteta života jer struju u kontejneru moraju trošiti zbog grijanja na električne grijalice ili klima uređaju, moraju voditi brigu i o kući koja im je trajno oštećena, a još k tome se moraju brinuti i o računima za struju bez koje ne mogu, naveli su SDP-ovci.

Kažu kako se deset mjeseci od potresa u Zagrebu nije ništa napravilo te da je Vlada donijela odluku od oslobađanja plaćanja za Zagrebačku županiju, Sisačko-moslavačku i Karlovačku, a upitali su što je s Gradom Zagrebom?

Pozvali su privremenog ravnatelja Fonda za obnovu Zagreba Damira Vanđelića da se “uhvati posla” ili neka se makne s tog mjesta, prenosi RTL.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime