NESLUŽBENO: Vanđelić neće biti HDZ-ov kandidat za Zagreb

Još uvijek se očekuje konačna potvrda ovih informacija


Damir Vanđelić ne ide u utrku za gradonačelnika Zagreba, neslužbeno je N1 televiziji potvrđeno od suradnika čelnika Fonda za obnovu Zagreba.


Dodaju da nikada službeno nisu vođeni razgovori oko kandidature pa tako nije bilo ni postavljanja uvjeta o kojima pišu pojedini mediji. Vanđelić je zaključio, kažu nam, da ima previše posla oko Fonda za obnovu.

Iz stranke su sinoć također demantirali uvjetovanja:

“Ništa od navedenog o nekakvim uvjetovanjima gospodina Vanđelića nije istina. Bespredmetno je tvrditi da bi gospodin Vanđelić uopće postavljao bilo kakve uvjete HDZ-u vezane za lokalne izbore.

Uloga gospodina Vanđelića je vođenje Fonda za obnovu nakon potresa te o operativnim aktivnostima daje obavijesti članovima Vlade. Sve ostalo su medijske spekulacije.

HDZ ide na izbore u Zagrebu s namjerom da pobijedi, kao što je i pobijedio u sve 4 zagrebačke izborne jedinice na parlamentarnim izborima.HDZ će na vrijeme predstaviti svog kandidata i tim za Zagreb.”

Damir Vanđelić predstavit će danas dosadašnje aktivnosti Fonda za obnovu, sve troškove Fonda, te isplate naknade šteta uzrokovanih potresom.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime