Neočekivani obrat u slučaju nasilnog župana: Mara Tomašević povukla sve optužbe za obiteljsko nasilje protiv supruga

Kada ga je supruga prijavila za nasilje, Tomaševiću je bila određena i zabrana prilaska.

Gospođa Tomašević, koja je svojeg supruga optužila za obiteljsko nasilje, došla je na sud u prijepodnevnim satima i dala izjavu u kojoj stoji da želi povući sve optužbe i izjave protiv supruga te da nije zainteresirana za kazneni progon, rekla je za Dnevnik.hr zamjenica predsjednika Općinskog suda u Požegi Mirjana Madunić.


Sutkinja Madunić je pojasnila da postupak ide dalje jer se radi, o kako kaže, kaznenim djelima koja se gone po službenoj dužnosti.

Alojz Tomašević jednoglasnom je odlukom Visokog suda časti HDZ-a danas izbačen iz stranke nakon što on objavio da će sam izaći iz HDZ-a, ali da neće dati ostavku na mjesto župana, javlja Dnevnik.hr.

Podsjetimo, početkom ove godine požeško Općinsko državno odvjetništvo podignulo je optužnicu protiv Tomaševića u kojoj je navedeno da je “od listopada 2015. godine do 2. listopada 2017. u obiteljskoj kući, u nakani da omalovaži svoju suprugu, učestalo joj govorio pogrdne riječi prijeteći joj pritom različitim zlom istovremeno ju rukama hvatao za vrat i pljuskao čime je kod oštećenice izazvao osjećaj straha i ugroženosti te povredu dostojanstva. Tereti ga se i da ju je 2. listopada 2017., u nakani da ju tjelesno ozljedi, udarao rukama po glavi, hvatajući ju za vrat i nadlaktice te rukama i nogom snažno odgurnuo pri čemu je oštećenica zadobila tjelesnu ozljedu.”

Kada ga je supruga prijavila za nasilje, Tomaševiću je bila određena i zabrana prilaska.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0