Vrućine su popustile što znači da ćemo se uskoro seliti u zatvorene prostore, ali SplickaScena još se nije oprostila od ljeta. Prije početka nadolazeće sezone Novih baza, koja starta u listopadu, imaju još dva značajna događaja na otvorenom.

U utorak, 10. rujna, u 20:30 h na terasi Galerija Cafea u sklopu Galerije umjetnina Split premijerno prikazuju svoj comedy specijal „Stand-up po splicki“. Specijal je snimljen u svibnju pred rasprodanom dvoranom u Lori, a produkcijom i izdavanjem ovog videa SplickaScena se želi predstaviti što široj publici. Svi oni koji nisu uspjeli doći do ulaznice za ovaj show u svibnju, sada će moći uživati u preko sat vremena stand-up komedije u izvedbi ovog splitskog kolektiva na manjim i većim ekranima. Nakon premijere, „Stand-up po splicki“ bit će dostupan svima od četvrtka na YouTube kanalu SplickeScene.

Ulaz na premijeru je slobodan, a pozvani su svi željni druženja i smijeha.

Zadnji njihov nastup na otvorenom ovog ljeta bit će u četvrtak, 12. rujna, u Trogiru u Kuli Kamerlengo s početkom u 20:30h. SplickaScena tamo će izvesti tematski show „Mi muškarci, vi žene“ s kojim su zadnjih mjeseci punili ljetne pozornice i nasmijavali publiku duž obale. Posebno se vesele ovom nastupu, jer se u Trogir vraćaju nakon dva rasprodana proljetna gostovanja. Ulaznice za ovaj show su dostupne online preko sustava CroatiaTickets i Entrio.Otvaranje nove stand-up sezone zakazano je za 28. rujna u Domu mladih, gdje će izvesti presjek najboljeg iz protekle sezone. Ovim velikim nastupom označit će početak nove sezone za koju najavljuju da će biti još bolja od prethodne, a ovaj show potpuno će se razlikovati od njihovih rasprodanih nastupa u Lori i Domu mladih održanih u svibnju.

Nadolazeće sezone gostovat će po čitavoj Hrvatskoj, ali i šire. Već početkom listopada gostuju na međunarodnom StandUpFest-u u Beogradu, a u gradu pod Marjanom ćete ih moći pratiti od listopada svakog tjedna u klubu Circus te virtualno na SplickaScena.