Podjelite

– Prolazio sam, kao svakog dana, pokraj vile Luke Modrića u Petrčanima. U posljednjih desetak dana primijetio sam nešto čudno. Dva su muškarca sjedila ispred ograde i budno motrila prolaznike – rekao je čitatelj za 24 sata koji je ih je snimio.

Kako kaže, susreo se već s njima četvoricom.

– Nisu uvijek isti. Rade po smjenama. Uvijek su dvojica, ili ujutro ili popodne – dodao je. Prema njegovim riječima, Modrićevi “čuvari” ne daju nikom ni blizu vili u turističkom naselju.

Modrić je iz Zadra otišao 22. lipnja, ali se prije nekoliko dana vratio. U međuvremenu je svjedočio u osječkom Državnom odvjetništvu jer ga terete za davanje lažnog iskaza na suđenju Zdravku Mamiću.

U Zadru je dao i intervju za španjolsku Marcu, u kojem je natuknuo mogućnost oproštaja od hrvatske reprezentacije. U Petrčanima se najviše druži s Markom Oštrićem, dugogodišnjim prijateljem i kumom. Netom nakon Modrićeva iskaza na sudu, u Zadru je osvanuo grafit “Luka, sjećat ćeš se ovog dana”, kao i natpis “Luka Mamić”.

Autori grafita na taj su način pokazali svoje neslaganje s Modrićevim iskazom. Ne čude stoga zaštitari u Modrićevoj blizini. Ipak, ovo nije prvi put da se Luka kreće u društvu zaštitara. Prije manje od mjesec dana viđen je s dva “ćelava lika” na Oštrićevoj svadbi, na kojoj je bio kum. Oštrić je i Modriću bio kum kad se ženio s Vanjom 2011.

Cijeli članak možete pročitati ovdje.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Podjelite