AIESEC, najveća volonterska organizacija u svijetu vođena strane studenata i sljedeće godine održava projekt “World in the City”, gdje se lokalno stanovništvo putem radionica uče strani jezici.

AIESEC u Splitu za prvi mjesec dovodi strane praktikante koji će održavati radionice za Engleski i Španjolski jezik te će iste održavati 5 tjedana, 3 puta tjedno po 90 minuta. Radionice počinju 21.1.2019 i održavaju se u prostorima Ekonomskog fakulteta u Splitu a cijena za kompletnu radionicu je simboličnih 120 kn koji će udruga pokriti troškove smještaja samih praktikanata te im osigurati osnovne potrebe.

Uz nove jezike sudionici radionica će iskusiti novu kulturu te upoznati novu zemlju uz opušteno druženje, rad u malim grupama te spremne i vesele učitelje koji će doći u Hrvatsku volontirati samo radi ovoga projekta.

– Smatramo da su “World in the City” radionice izvrsan način za upoznavanje novog jezika kao i za poboljšanje već naučenih jezika budući da su predavači izvorni govornici, a radionice se dijele na početničku i naprednu grupu, kažu iz AISEC-a.

AIESEC u Splitu je osnovan 1973. godne, te su jedna od najstarijih udruga u Splitu koja radom mladih ljudi pokušava unaprijediti našu lokalnu zajednicu te je upoznati sa različitim kulturama i globalnim vrijednostima.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime