Dvije godine je prošlo od donatorskog koncerta za Ivorina Vrkaša u organizaciji Udruge Kredence. Ivorin se sada osjeća puno bolje nakon terapije koju je dobio u Americi, a Udruga Kredenca nastavlja svoju priču ljubavi i volontiranja.

Kroz ove dvije godine svog rada zahvalni su svim ljudima koji su se uključili u njihov rad. Ponosni su na preko 250 volontera koji su kroz 4731 sat realizirali sve događaje i projekte.

Uz pomoć dobrih ljudi stvorili su Božićnu Kredencu, u Tučepi vratili maškare, obišli domove za umirovljenike i nezbrinutu djecu, organizirali donatorske turnire, promovirali knjige, čistili podmorje, zaseoke, plažu, obilježavali sjećanje na Vukovar, u suradnji sa ostalim udrugama uvijek spremni za akciju. Naravno,ima toga još i ovo su samo neke od aktivnosti Kredence.

– Cilj osnivanja udruge bio je pomaganje potrebitima, poticanje sporta i kulturnih događanja te očuvanje prirodne baštine. Ponekad je bilo teško, potrebno je bilo puno truda i vremena ali zajedništvom članova, volontera, mještana i ostalih koji su nam pomogli uspjeli smo realizirat mnoge planirane projekte. Zadovoljstvo je ogromno kad se iza toga krije nečiji osmijeh – kazala je Lijana Rudelj, predsjednica Udruge.

Ovim putem udruga Kredenca poziva sve ljude dobre volje i velikog srca na 3. po redu Advent u Tučepima. Otvorenje je 5. prosinca u 19 sati u tučepskoj lučici na starom mjestu.

– Zagrijati ćemo se uz Ivića i prijatelje, DJ Spajića  a sve to u iščekivanju legenda glazbene hip hop scene velikog TBF-a – poručuju organizatori koji se ovim putem još jednom zahvaljuju svim sponzorima, volonterima i ljudima koji podržavaju njihovu priču kojoj je samo nebo granica uz napomenu kako je Udruga od svog osnivanja proslijedila potrebitima preko 280 tisuća kuna.

Na prijedlog udruge Lanterna iz Makarske nominirani su za priznanje na nivou županije po  velikom broju volontera i aktivnosti i ono će im biti uručeno u Splitu 5. prosinca.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime