Policijski službenici Policijske postaje Brač tijekom odmah poduzetog intenzivnog kriminalističkog istraživanja, proveli su za sada istraživanje nad maloljetnikom koji se sumnjiči da je sa još dvije za sada nepoznate osobe počinio razbojništvo nad 24-godišnjim državljaninom BIH-a.

Naime, kako smo već ranije izvijestili od 24-godišnjaka koji je bio sa suprugom, u nedjelju u mjestu Milna na otoku Braču, nepoznate su osobe pod prijetnjama smrću zatražile da skine majicu sa oznakom nogometnog kluba koju je nosio na sebi i da im je preda.

Kako je oštećeni odbio predati majicu, muškarci su nastavili s upornim prijetnjama, te mopedom krenuli za njima i stajanjem ispred vozila zaustavili ga a potom su  udarali po vozilu i nastavili upućivati prijetnje smrću nakon čega im je iz straha za život sebe i supruge predao majicu.

Protiv maloljetnog počinitelja je podnijeto Posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu za mladež kao dopuna kaznene prijave. Nastavlja se kriminalističko istraživanje.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime