HNK Hajduk danas slavi 109 godina postojanja, program obilježavanja tradicionalno je počeo od samog jutra, misom u crkvi svetog Ante na Poljudu za sve preminule nogometaše, djelatnike, članove i navijače Kluba.

Nazočni su bili članovi Uprave i Nadzornog odbora, prvotimci Bijelih, treneri i polaznici Akademije te ostali djelatnici Kluba.

Nakon toga delegacija HNK Hajduk na čelu s predsjednikom Uprave Marinom Brbićem, predsjednikom Nadzornog odbora Benjaminom Perasovićem te članovima Sergijem Popovićem, Markom Mustapićem, Ninom Martinićem i predsjednikom Skupštine Vinkom Radovanijem položila je vijence na spomen ploču na sjevernoj tribini poljudskog stadiona, za sve navijače i članove Hajduka poginule u Domovinskom ratu.

Komemorativni dio obilježavanja rođendana HNK Hajduk završen je polaganjem vijenaca na Hajdukovu grobnicu u znak sjećanja na sve nogometaše, trenere i dužnosnike koji počivaju na splitskom groblju Lovrinac.

Održana je danas na Poljudu i svečanost u povodu obilježavanja 109. rođendana HNK Hajduk. Više pogledajte u videu koji je emitiran uživo iz kino-dvorane na Poljudu.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime