Nakon pisanja da je u vezi s deset godina mlađim vinarom oglasila se i Severina

Srpski mediji pišu o krahu braka s Igorom Kojićem


Na vijest kako je u vezi s deset godina mlađim vinarom Tomislavom Voštinićem reagirala je i Severina.


“Htjeli bismo vas informirati kako se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan event na kojem je, između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drukčijoj vrsti odnosa”, poruka je koju je poslala preko svog PR tima, piše Večernji list.

Naime, mediji u Srbiji objavili su kako je Severina u vezi sa spomenutim vinarom i Stars je na svojoj naslovnici objavio tu informaciju.

Koliko je poznato, Severina je još uvijek u braku s Igorom Kojićem, ali par se već dulje vrijeme ne pojavljuje zajedno u javnosti. Pisalo se kako je njihov brak u krizi, a ta kriza je navodno počela nakon što je Severina veći dio karantene provela s Igorom i njegovim roditeljima u Beogradu.

U Beogradu se zadržala mjesec dana jer je u to vrijeme i njezin sin Aleksandar bio u Beogradu s ocem Milanom Popovićem. Ona se u travnju vratila u Zagreb, a Igor je ostao u Beogradu i od tada se navodno nisu viđali.

Svoju energiju je pjevačica sada usmjerila samo na borbu za skrbništvo nad sinom, a prošla je godina dana otkako je sutkinja Tea Golub donijela privremenu mjeru i odlučila u presudi da dijete živi s ocem.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
5
Hagić
1
Hmmm
3
Plač
8
Grrr
0
Molim?
3

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime