Podijelite

U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta na području Dalmacije. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Dekra za privremeno zapošljavanje d.o.o. za svoga klijenta Atlantic Trade d.o.o. traži više motiviranih i odgovornih osoba za rad na poziciji Unapređivač prodaje (m/ž).  Neki od zadataka koji vas očekuju na ovom radnom mjestu su postizanje kvalitetne izloženosti proizvoda iz asortimana klijenta u prodajnom mjestu te ažurno odrađivanje svih zadataka dobivenih od odgovornih trgovačkih predstavnika /Voditelja/ KAM-ova za određeno prodajno mjesto. Očekuju  vas stimulativna primanja te mogućnost stalnog zaposlenja direktno kod klijenta. Prijavite se putem brze prijave.

IGP Engineering Srl traži Prodajnog predstavnika (m/ž) na području Splita. Idealni kandidat je nedavno diplomirana osoba (SSS/VŠS/VSS) ekonomskog usmjerenja s aktivnim znanjem engleskog i/ili talijanskog jezika, odličnim pregovaračkim vještinama, dobrim poznavanjem MS Office paketa te s vozačkom dozvolom B kategorije. Osoba treba biti voljna doći na razgovor u Trst gdje će ujedno i neko vrijeme biti na obuci. Prijavite se putem brze prijave.

Teflon d.o.o. zapošljava Trgovca / Prodavača (m/ž). Mjesto rada je Split. Očekuje vas prodaja sanitarije i keramike te vodoinstalaterskog materijala. Za ovo radno mjesto potrebno je imati 5 godina radnog iskustva na navedenim poslovima, vožačku dozvolu B kategorije te osnovno znanje engleskog jezika. Prijaviti se možete ovdje.

Office j.d.o.o. za rad u Šibeniku traži Voditelja servisa / Servisera mobitela (m/ž). Na ovom radnom  mjestu očekuju vas popravci svih vrsta mobitela, smartphona i tableta. Iskustvo nije presudno. Prijavite se putem brze prijave!

Metro Cash & Carry d.o.o. za rad u Splitu i Zadru traži Prodavača (m/ž). Neki od uvjeta koji se traže za ovo radno mjesto su minimalno SSS, poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima te odgovornost prema poslu i orijentacija na kupca. Ukoliko želite svoju karijeru razvijati u dinamičnom okruženju prijavite se putem brze prijave.

Pevec maloprodaja neprehrambene robe d.d. za rad u Zadru traži Vozača – Dostavljača (m/ž).  Ukoliko imate jednu godinu iskustva na istom ili sličnom radnom mjestu, posjedujete vozačku dozvolu B kategorije te ste samostalna, pouzdana i savjesna osoba prijavite se putem brze prijave!

Johnnie – Obrt za rad u Biogradu, Zadru i Šibeniku traži Vožača/icu. Očekuje vas posao vozača na području srednje Dalmacije u povremenom prijevozu putnika i taksi službi. Prijevoz se obavlja osobnim i kombi bus vozilom, sa zračnih luka do odredišta i natrag te dnevni izleti. Poželjno je iskustvo u upravljanju kombi bus vozilom te dobro poznavanje barem jednog stranog jezika. Više info saznajte klikom na brzu prijavu!

Frizerski salon Friki za rad u Zadru traži Frizera (m/ž). Osim završene srednje škole potrebno je imati jednu godinu radnog iskustva. Više detalja saznajte klikom na oglas.

Moving People zapošljava na poziciji Sales Representative – Sourcing Manager (m/ž). Zadaci prodajnog predstavnika bit će unaprijeđivanje i prezentacija tvrtkinih usluga i projekata za regrutiranje zubara, liječnika-specijalista, medicinskih sestara i fizioterapeuta. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo te obavezno znanje engleskog ili francuskog jezika. Više informacija o uvjetima i opisu posla saznajte klikom na brzu prijavu.

EURO PLAST jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge Knjigovođu/knjigovotkinju. Mjesto rada je Knin. Osim SSS, potrebno je poznavanje osnova informatike (Windows okruženje) te jednogodišnje radno iskustvo. Više info saznajte klikom na oglas.Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime