Na prvi turnir Erste Rukometne Lige Dalmacije prijavljeno 725 djece

Odaziv prijavljenih je bio iznad svih očekivanja

Kreće ERSTE Rukometna Liga Dalmacije, koju u suradnji s Erste Bankom organizira Rukometna Akademija Balić-Metličić. Prvi turnir u mini rukometu igrat će se ove subote u Šibeniku, u dvorani Meterize, a početak je zakazan za 10 sati.


Odaziv prijavljenih je bio iznad svih očekivanja, rukomet će u dvorani OŠ Meterize igrati 59 ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji, i to u šest kategorija, ukupno će nastupiti 725 djece. Svoje prijave poslali su klubovi i školske ekipe iz Šibenika, Biograda, Vodica, Zadra, Splita, Korčule, Jelse… U Šibeniku se igra prvi turnir, tijekom travnja i svibnja bit će održani turniri u Zadru, Dubrovniku i Splitu, a najbolji će se plasirati na završni turnir u Splitu, koji se igra 8. lipnja.

– Očekivali smo velik broj djece što su u prijavama i potvrdile ekipe koje nam dolaze u Šibenik. Želja nam je da se djeca zabave, uživaju u rukometu i da pamte Šibenik i cjelokupan projekt Erste Rukometne Lige Dalmacije kao jedno od svojih prvih sportskih natjecanja. Djeca su najbolji ulog i u svemu ovome ja i cijeli RK Balić&Metličić vidimo ogromnu odgovornost i veliko zadovoljstvo – kazao je Ivano Balić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0