Roditelji čija djeca pohađaju dječji vrtić “Pahuljica” u Sukoišanskoj ulici su u očaju. Kažu da se već godinama javlja isti problem, a to je parkiranje vozila ispred spomenutog vrtića. “U više navrata poslali upite policiji, komunalnoj službi i pauk službi u nadi da će nešto poduzeti, ali nitko od njih nije riješio problem” – kažu nam.

– Vozači svoja vozila uredno parkiraju tako da onemogućavaju prolaz kako roditeljima koji dovode svoju djecu u navedeni objekt, tako i drugim grupama okolnih vrtića koja dolaze na igranje u taj objekt.

Rekli su nam da se obratimo i na gradski kotar, ali ni od njih nikakve pomoći. Ne znam kako točno vozači zamišljaju da roditelji dovedu i odvedu svoje dijete kad ne mogu proći nikako drugačije nego njima preko haube. Ovakvi prizori ponavljaju se godinama – kažu nam roditelji.

– Sve ostaje na pustim riječima i obećanjima, no nama je strpljenje pri kraju – zaključuje skupina zabrinutih građana zgroženih što nadležne službe brzo i jednostavno ne mogu riješiti ovaj vrlo lako rješiv problem.