Milanski moto sajam, koji je u četiri dana posjetilo oko milijun ljudi, jedan je od najpoznatijih i najvećih moto sajmova na svijetu.

Među brojnim stranim izlagačima našla se i tvrtka Akrapovič koja je najbolji proizvođač auspuha na svijetu. Na njihovom štandu je bio i naš poznati splitski motoavanturist Željan Rakela koji je predstavio svoju knjigu na engleskom i njemačkom jeziku.

– Zahvaljujem se tvrtki Akrapovič pogotovo Katji Papić, Peteru Orešiću i cijelom timu koji su knjigu promovirali na ovako veličanstven način. Iznimna mi je čast biti prisutan na ovom najvećem sajmu moto industrije u svijetu koji će u četiri dana posjetiti čak milijun ljudi.

Danas smo dogovorili nove projekte za sljedeću godinu tako da i desetu godinu zaredom nastavljamo suradnju tvrtki Akrapovič i Adventure Rakela. O našim budućim projektima bit ćete ubrzo upoznati.

Osim tvrtke Akrapovič, bilo je još nekoliko konstruktivnih dogovora sa svjetski poznatim tvrtkama u moto industriji vezano za daljnje projekte kao što su Mitas, DNA, 70’s i dr. – rekao nam je Željan Rakela.

Dio atmosfere pogledajte u video zapisu.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime