MOSTOVAC BEZ DLAKE NA JEZIKU: “Ne zna se tko je bahatiji u nastupima zadnjih dana, nervozni Plenković, iritantni Čačić ili bezobrazni t.ć”

Grmoja oštar na Facebooku


Nikola Grmoja

U večerašnjem Otvorenom raspravljalo se o mjerama i o pobuni poduzetnika i ugostitelja koja je danas rezultirala i uhićenjem vlasnika teretane u Zagrebu.


Gosti HRT-ove emisije bili su: Tomislav Ćorić, ministar gospodarstva i održivog razvoja, Dražen Oreščanin, izvršni direktor Glasa poduzetnika, Dragutin Ranogajec, predsjednik Hrvatske obrtničke komore, Damir Zorić, glavni direktor Hrvatske udruge poslodavaca, Mladen Vedriš, profesor na Katedri za ekonomsku politiku Pravnog fakulteta u Zagrebu i Luka Burilović, predsjednik HGK.

Veliku raspravu u kojoj su se oprečnim mišljenima najviše nadmetali Tomislav Ćorić i Dražen Oreščanin kratko je na svojoj Facebook stranici komentirao Mostov saborski zastupnik Nikola Grmoja.

– Ne zna se tko je bahatiji u nastupima zadnjih dana, nervozni Plenković, iritantni Čačić ili bezobrazni t.ć koji je “briljirao” u večerašnjem Otvorenom. Što vi kažete? – napisao je kratko Grmoja.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
4
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
6
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime