Ova djevojka svoje je ljubavne drame podijelila s britanskom kolumnisticom Deidre.

“Zajedno smo pet godina. On ima 32 godine, a ja 29 i imam sedmogodišnjeg sina s prijašnjim partnerom. Naš seksualni život je bio fantastičan do prije tri godine kada sam doživjela zlostavljanje na poslu i to me skoro slomilo. I nakon što se sve smirilo nikada više nisam vratila ono samopouzdanje koje sam nekada imala”, piše djevojka.

Kaže kako nisu dugo vodili ljubav i partner ju je cijelo vrijeme nagovarao na seks u troje.

“Rekao je da će to biti dobro za mene, da će mi vratiti seksualni nagon, ali i da njega to napaljuje. Nisam baš bila za, ali sam pristala kako bi prestao nagovarati. Sada je on pronašao nekoga online. Muškarac je zgodan i vršnjaci smo. On i moj partner su započeli, a ja sam mislila da ću se izvući i moći samo gledati, no nagovorili su me da se pridružim, ali nisam mogla. Taj drugi muškarac ostao je tri sata, moj parner mu je platio i ovaj je otišao. Ponudio je da dođe opet, ali nisam pristala. Nakon toga moj partner nepoznatim muškarcima šalje poruke i gole fotografije. Čak sam ga i ulovila dok to radi i pitala u čemu je stvar, a on je onda okrenuo priču i rekao kako ja želim seks s drugim muškarcima…”

Mislila je da imaju dobru vezu i da će zauvijek biti zajedno, ali sve je krenulo po zlu. “Nikako mu ne mogu objasniti da se ne želim seksati s drugim muškarcima…”

Deidre odgovara: “Vi ne trebate preuzimati odgovornost za njegovo ponašanje. Nije smio slati fotografije drugima bez vašeg odobrenja. Mislim da je on taj koji želi seks s muškarcima i trojac. Ovo sve koristi kao paravan. Morate ozbiljno razgovarati”, piše Večernji list.1 KOMENTAR

  1. Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime