“Momak me stalno nagovara na seks u troje i šalje gole slike drugim muškarcima”

"Moj partner i ja odlučili smo se upustiti u seks u troje s još jednim muškarcem. To je bilo prije nekoliko godina, ali sada me ponovno tjera na to"


Ova djevojka svoje je ljubavne drame podijelila s britanskom kolumnisticom Deidre.


“Zajedno smo pet godina. On ima 32 godine, a ja 29 i imam sedmogodišnjeg sina s prijašnjim partnerom. Naš seksualni život je bio fantastičan do prije tri godine kada sam doživjela zlostavljanje na poslu i to me skoro slomilo. I nakon što se sve smirilo nikada više nisam vratila ono samopouzdanje koje sam nekada imala”, piše djevojka.

Kaže kako nisu dugo vodili ljubav i partner ju je cijelo vrijeme nagovarao na seks u troje.

“Rekao je da će to biti dobro za mene, da će mi vratiti seksualni nagon, ali i da njega to napaljuje. Nisam baš bila za, ali sam pristala kako bi prestao nagovarati. Sada je on pronašao nekoga online. Muškarac je zgodan i vršnjaci smo. On i moj partner su započeli, a ja sam mislila da ću se izvući i moći samo gledati, no nagovorili su me da se pridružim, ali nisam mogla. Taj drugi muškarac ostao je tri sata, moj parner mu je platio i ovaj je otišao. Ponudio je da dođe opet, ali nisam pristala. Nakon toga moj partner nepoznatim muškarcima šalje poruke i gole fotografije. Čak sam ga i ulovila dok to radi i pitala u čemu je stvar, a on je onda okrenuo priču i rekao kako ja želim seks s drugim muškarcima…”

Mislila je da imaju dobru vezu i da će zauvijek biti zajedno, ali sve je krenulo po zlu. “Nikako mu ne mogu objasniti da se ne želim seksati s drugim muškarcima…”

Deidre odgovara: “Vi ne trebate preuzimati odgovornost za njegovo ponašanje. Nije smio slati fotografije drugima bez vašeg odobrenja. Mislim da je on taj koji želi seks s muškarcima i trojac. Ovo sve koristi kao paravan. Morate ozbiljno razgovarati”, piše Večernji list.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1

1 KOMENTAR

  1. Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime