Mještanin iz Gornjeg Selišta: Ovo se ne može nazvati Božićem

“Ne može se reći da je ovo Božić. Dobili smo ručak, ali ne skupljamo se, nemamo što slaviti”, rekao je Željko Eraković iz Gornjeg Selišta


Željko Eraković iz Gornjeg Selišta razgovarao je za Dnevnik N1 s reporterom kojem je rekao da se ovo ne može nazvati Božićem.


Brojne obitelji ove godine nisu doživjele blagdane nakon što su u snažnom potresu izgubili svoje domove. Hrvatski su se građani odmah pokrenuli i svakodnevno na terenu volonteri iz cijele Hrvatske pomažu. Tako je i ovih dana uoči Božića koji se slavi po julijanskom kalendaru.

“Ne može se reći da je ovo Božić. Dobili smo ručak, ali ne skupljamo se, nemamo što slaviti”, rekao je Željko Eraković iz Gornjeg Selišta.

Njegovoj obitelji je danas stigao kotejner pa se planiraju preseliti. Oduševljen je količinom poruka i pomoći koje primaju:

“Puno ljudi je zvalo, pitalo, to jako olakša. Nemam riječi, vidi se u muci tko su prijatelji.”

Unatoč svemu optimističan je oko budućnosti: “Borit ću se za to. Gledat ću da opet stvorimo nešto, da to bude po starom, ali to je teško. Unazadilo nas je nekoliko godina.”Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime