Podijelite

U sklopu radova rekonstrukcije križanja državne ceste D8 i Matoševe ulice u Solinu, izvršilo se prebacivanje prometa na novoizgrađeni istočni kolnik državne ceste D8, a izvođenje radova se nastavilo na zapadnom kolniku.

Novom prometnom regulacijom istočnim kolnikom pušta se dvosmjerno odvijanje prometa s “otvorenim” priključnim spojem D1 na D8 (ulaz iz rotora “Bilice” na D8).

Autobusno ugibalište u smjeru Split – Kaštela će se nalaziti na rubu uplitajne trake kao konačno projektno rješenje, dok će se lokacija privremenog autobusnog ugibališta u smjeru Kaštela – Split postaviti na označenom 1. izlazu (u smjeru izlaza za rotor “Bilice”), posebno označeno vertikalnim znakom, najavljuju iz Hrvatskih cesta.

Nakon prebacivanja prometa na istočni kolnik po planu se pristupilo montaži preostalih polja rasponske konstrukcije, obnovi zapadnog kolnika državne ceste D8, te izgradnji isplitajne trake prema trgovačkom centru Tommy. Ovi radovi potrajati će do 15. lipnja 2018. godine do kada je planirano završiti radove na nadvožnjaku i puštanje državne ceste D8 u puni prometni profil.

Tijekom turističke sezone od 15.6.2018. izvoditi će se radovi na rampama nadvožnjaka u Matoševoj ulici, a cjelokupni završetak radova predviđen je do 30.11.2018. godine.Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime