Mjesec borbe protiv ovisnosti: Kazališna predstava “Nedostajem sama sebi”

Tijekom Mjeseca borbe protiv ovisnosti predstava će biti prikazana učenicima osnovnih i srednjih škola u Trogiru (22.studenog), Imotskom (29.studenog) i Solinu (06.prosinca)


Mjesec borbe protiv ovisnosti u Republici Hrvatskoj obilježava se u razdoblju od 15. studenog do 15. prosinca i provodi se  s ciljem upozoravanja cjelokupne javnosti na problem zlouporabe svih oblika sredstava ovisnosti, a osobito droga.


U okviru mjera prevencije i edukacije koje je PU splitsko-dalmatinska, Odjel prevencije i do sada poduzimala, u određenim gradovima na području Splitsko-dalmatinske županije biti će održana predstava „Nedostajem sama sebi“ koju izvode glumci Sinjskog pučkog kazališta.

Predstava je prilagođena djeci osmih razreda osnovne škole i prvih razreda srednje škole, a na sadržajno prilagođen način  govori o problemu i  štetnosti ovisnosti kod mladih.

Odjel prevencije PU splitsko-dalmatinske u suradnji sa Sinjskim pučkim kazalištem želi i na ovaj način djecu i mlade educirati o štetnosti svih oblika ovisnosti.

Sutra, 15. studenog (petak) u Vrgorcu u dvorani gradske uprave s početkom u 12:00 sati predstava će biti prikazana učenicima prvih razreda srednje škole.

Tijekom Mjeseca borbe protiv ovisnosti predstava će biti prikazana učenicima osnovnih i srednjih škola u Trogiru (22.studenog), Imotskom (29.studenog) i Solinu (06.prosinca).Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime